Η εταιρία μας

Με πολυετή παρουσία στον χώρο των 3rd Party Logistics, η Wardi Α.Ε., δραστηριοποιείται με συνέπεια στον τομέα της αποθήκευσης και διανομής εξειδικευμένων εμπορευμάτων. Τόσο η πείρα, όσο και το συνεχές εξελισσόμενο εταιρικό όραμα της εταιρίας μας, εγγυάται την παροχή άρτια ολοκληρωμένων υπηρεσιών, με γνώμονα την ειδική μεταχείριση των προϊόντων που βρίσκονται κάτω από την εποπτεία της.

 
Οι συνεργάτες μας PDF Εκτύπωση E-mail

Η Wardi Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες 3PL με εξειδίκευση στους τομείς των φαρμακευτικών προϊόντων (αποθήκη Μαγούλας) και των χημικών και επικίνδυνων εμπορευμάτων (αποθήκη Ασπροπύργου). Η διαχείριση αυτών των αποθηκευτικών χώρων με ειδικές προδιαγραφές, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο προσωπικό, παρέχουν άμεση και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους αποθέτες.

Η Wardi Α.Ε. έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες-αποθέτες, πάνω στη βάση ανανεώσιμων συμβολαίων μέσης ή και μεγάλης διάρκειας (contract logistics).

Οι αποθέτες του κλάδου των φαρμακευτικών προϊόντων αποτελούνται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας, αλλά και σημαντικές ελληνικές εταιρείες, οι οποίες πρωταγωνιστούν στον τομέα των γενόσημων φαρμάκων, τα οποία συχνά και παράγουν στην Ελλάδα. Ειδικά για τα κτηνιατρικά φάρμακα η Wardi Α.Ε. αποθηκεύει και διακινεί ποσοστό μεγαλύτερο του 35% της ελληνικής αγοράς.

Στον τομέα των χημικών και επικίνδυνων εμπορευμάτων, η μακρόχρονη εμπειρία της Wardi Α.Ε. την κατατάσσει ως τον ηγέτη στην αποθήκευση, διαχείριση και διανομή των προϊόντων αυτών, για λογαριασμό τρίτων. Οι εταιρείες-αποθέτες των χημικών είναι επίσης μεγάλες πολυεθνικές με ισχυρό όνομα στην παγκόσμια αγορά, αλλά και οι ελληνικές εταιρείες που εμπιστεύονται τη Wardi Α.Ε. είναι ιδιαίτερα γνωστές στην ελληνική βιομηχανία και τον εμπορικό κόσμο.

 

Οδός Αρτέμιδος, Θέση Μεγάλο Πάτημα, 19600 Μαγούλα Αττικής, ΦΑΕ Αθηνών, Αττική Eλλάδα  T: +30 210 6664019  T: +30 210 5553100  F: +30 210 6032592
Copyright © 2010 Wardi A.E. All rights reserved